St. Vincent szigetén

St. Vincent szigetén
Gilroy, Jutka, Selly

7.08.2011

New York, New York:Centrál l Park, Apple Store, MOMA

Ma Dave-vel és néhány turistával vágtam neki a Centrál Parknak, ami nagyon jó választás volt. Több, mint öt órát sétáltunk és szinte mindent megnéztünk, megtudtunk, amit csak lehet.
Videót igyekszem felrakni, de azt hiszem, nem sikerüll :-(((
Hát akkor egy fotó:


A tó körüli sétányról a park menti házak

 John Lernnon emlékműve a park egyik szélén - közel otthonához,ahol meggyilkolták

Ez után az Appla Sore-be néztem be: hatalmas tömeg, nagy zaj, de lenyűgöző terméképítés, az biztos...
A MOMA, a Modern Művészetek Múzeuma nagyon nagy élmény volt. Nem érdemes leírni, hányféle kiálllítást láttam, hiszen az egész házat végig néztem. Ami döbbenetes, az magya az épület nagyvonalúsága és a művészek sokfélesége.





Alice CsodaországbaN - egy szobor-csoport a Centrál- parkból


Elképesztőő épített táj, elképestzően valódi emberek

Ma 11 órát gyalogoltam, de nagyon jó volt... A MOMA design-üzlete elképesztő. Végre egy város, ahol hihetetlenül olcsón, bári megveheti kiváló iparművészek termékeit.


A Modern Művészetek Múzeuma lépcsőháza

A múzeum az egyik legjobb élményem a városban. Nagyvonalúság és hihetetlen tömeg, akik két háztömbnyi sorban állnak, hogy bejussanak egy MÚZEUMBA :-)))


 Ukrán fotós kiállítása a MOMÁ-ban

A legfelső emeleten video-filmeket vetítettek, egy belga művész életképei Mexikóból. Egészen döbbenetes élmény volt. Egy film egy jégtömből készült, amelyet lábbal rugdusnak végig elolvadásáig Mexico City utcáin, a másikban egy birkák keringenek kröbe-körbe egy beton-térben a városban...