St. Vincent szigetén

St. Vincent szigetén
Gilroy, Jutka, Selly

9.05.2011

Egy vulkán belsejében

Hajdu Krisztina képei,melyeket a La Soufriere vulkán tetején és a kráterébe lemászva készített, felidézi az én vulkántúrámat... Akkor a szakadó eső, metsző hideg és köd miatt semmit sem láttam, így csak Krisztina képeiről tudom én is milyen fent lenni több, mint 1200 méter magasban, s milyen lemászni egy aktív, gőzölgő vulkán kráterébe... A képeken Hajdu Kirsztina is látható, aki egy rá oly jellemző módon, a konyhánkból beszerzett gumikesztyűvel, macskanadrágban és sortban mászta meg a hegyet :-)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Posted by Picasa

A mai napom nagyon egyszerű volt: reggeli után disznóetetés majd ablakpucolás, délután 5-ig irodai munka, utána fürdés a tengerben :-) S most a hallban várjuk az új táborlakókat, s köztük Gábort, aki Magyarországról érkezik és az Equadorba készülő csapat tagja lesz. Megígérte,hogy hoz nekem otthonról újságokat és körömkefét -ami nagyon fontos a földtúrás miatt, s ami nem kapható a szigeten - itt nem ismerik :-(

És íme, egy link St.Vincent és a Grenadine-szigetekről, ebben is feltűnik a vulkán és még sok minden más, amiről eddig írtam a blogomban:

http://www.youtube.com/watch?v=wnIDXunVzRc