St. Vincent szigetén

St. Vincent szigetén
Gilroy, Jutka, Selly

7.31.2011

Fotók és videók St. Vincenről




Íme, ez egy videó lenne, de nem tudom megoldani a feltöltést. Kértem segítséget otthonról, hát, nem sokat kaptam :-(

Ma vasárnap van, s elmulasztottam a délelőtti jó időben lemenni a strandra és levinni a már két, általam etetett éhező kutyának az élelmet...
Ebéd őta viszont szakad az eső... Hajat mostam, kitakarítottam a szobámat és egész nap olvastam és net-eztem...
Feltöltök pár képet s talán, ha sikerül, akkor videót is:

Kell egy ház, az Óceán partján - énekeltük sokszor Annával, Budapesten. Nos, ilyen itt egy óceán-parti kis ház, St. Vincenten :-) 
Ladánybene 27 számát itt meghallgathatod:
http://youtu.be/O5zwBrnVbFw
 Kislányok az utcán St. Vincent egyik településén

 Politikus 2.: sajnos, nem tudtam megjegyezni a két miniszter nevét, akik felszólaltak a kulturális rendezvényen tegnap. Ő volt a második. Hosszú és lelkesítő beszédet mondott, szakmájához híven :-) Igyekszem utólag is megtudni a nevét és akkor javítom a képaláírásom.  Politikus 1-et előző napi blogomban láthatjátok.


Stina, A Ricmond Vale Academy vezetője eligazítást tart. Háttérben az afrikai nőszövetség zászlója

 Ma ebédre - mióta itt vagyok, először papayát kaptunk gyümölcsnek. Nagyon finom, otthon még nem ettem ilyen, Peruban igen. Hasonló az íze a mi sárgadinnyénkhez, csak sokkal édesebb

A másik nagy kedvencem itt a Wags Apple nevű gyümölcs, amelyből a fotón több fürtöt is láttok. Szerencsére az Akadémia kertjében sok ilyen fa van, tehát szinte minden nap eszem ezt a szuper ételt. Nagyobb,mint egy dió, minden része ehető, nagyon lédús, olyasmi az íze, mint egy kevésbé érett cseresznyének. A három szamarunk is nagyon szereti ropogtatni, ezért amikor szedek a gyümölcsből, mindig jönnek és kunyerálnak :-)


A Richmond Vale Akademy - ahol most élek... A képet az LMP-s barátaimnak készítettem, akik a búcsúzáskor megleptek ezzel az újpesti Flottillás sapkával. Köszönöm neked innen is, Zsolt :-)
A fotó a bejárat előtt készült, s az azon látható web-lapon több információt is találhattok a vulkán- és vízesés-túrákról, melyet az éjjeliő és -túravezető haverom, Franklin vezet.
Íme egy link, ahol Franklin bemutatkozik. Itt még raszta haja van,de most már kopasz...

http://youtu.be/C-wnoj5R6eQ