St. Vincent szigetén

St. Vincent szigetén
Gilroy, Jutka, Selly

7.09.2011

I Love New York

Szombat van, s szerencsére Dávidtól kaptam egy e-mailt, hogy el ne felejtsem, hogy szombaton és vasárnap bolhapiac van a városban.
Azonnal módosítottam a programomon és elindultam a 25. utcába, amelyet hétvégén lezak, s vidám vásártérré alakul az utcának egy hosszú szakasza. Ráadásul itt van közelban a bolha-piac is egy régi garázsban, s körülötte még számtalan antikvitás árus. Több sem kellett, 8 órán át piacoztam, bútorok, ruhák, ékszerek, könyvek, nagyon drága és filléres cuccok között kutakodtam. Nem csak vásárolni, de nézelődni és jókat enni-inni is lehet, hiszen minden náció konyhája kitelepül ilyenkor. Afrikai, indiai, dél-amerika, spanyol, amerikai konyha, üdítők, italok... Imádom ezeket a helyeket, nagyon jó volt ez a nap.
S bár nem akarok sehol igazi gagyi-vásárló turista lenni, de fiam kérésére vennem kellett egy I love You NY feliratú pólót - és még néhány más ajándékot.
I LOVE NEW YORK4


A bolhapiac előtt


A 25-ik utcában, a kirakodó vásáron


AGarászban

Úton hazafelé - egy majdnem tipikus NY-i ház

A nap váratlanul igen kellemesn zárul, Péterrel egy "Magaslat" nevű kcosmában vacsoráztunk és boroztunk és ismét egymásnak feszültünk....